TDM for Brasil

 

 

Força Brasil is een Belgisch goed doel dat instaat voor kansarme gezinnen in Brazilië.

 

Zij organiseren sinds 2004 acties om levensomstandigen te verbeteren. Ze voorzien voedselpakketten, drinkwater, verzorging, hygiëne en er wordt gewerkt rond voorlichting over drugs en seksualiteit bij kinderen. Naast deze primaire thema's worden er tevens speel- en leerstraten georganiseerd waar kinderen de kans krijgen zichzelf op een veilige manier te ontwikkelen.

 

Wil je meewerken aan een wereld waar er plaats is voor zorg en liefde en vind je ook dat kansarme kinderen recht hebben op een vertrouwde organisatie?

 

Als ontwerpster koos ik ervoor een ketting te ontwerpen voor de Warmste Week 2018 van Studio Brussel. Deze kettingen worden voor € 45 verkocht. Tijdens de voorbereidende reis voor een collectie rond Brazilië die in 2019 gelanceerd zal worden, werd ik dit jaar geconfronteerd met de schrijnende omstandigheden waarin families leven.

 

De hanger staat symbool voor het amazone gebied in Brazilië. Deze longen van de aarde, een schat van natuur waarnaast dagelijks gezinnen vechten om te overleven.

 

De juwelen worden handgemaakt met liefde voor meer liefde.

 

Verkoopspunten:

Tess De Meerleer - Guldenstraat 13, 2800 Mechelen - www.tessdemeerleer.be

SOHO Gallery* - Wolvertemsesteenweg 126, 1850 Grimbergen - www.sohogallery.be

Thelma & Coffee & Design - Vaartstraat 12, 3000 Leuven - www.thelmacoffeedesign.com

 

Details

De volledige ketting bestaat uit 925 sterling zilver. De lengte van de ketting is 45 cm en het hangertje meet 2cm inclusief het oogje.

 

Wil je helpen met de verkoop of heb je vragen over de actie?
Neem dan gerust contact op via de contact pagina.